M.

M.

Anotace: Nikdy jsem neuměla mluvit potichu..

Slova podpory, má ruka v tvé..
Skutečnost, nebo pouze obraz v hlavě?

"Nedokážu to.." ...i to piáno hraje tišeji..
povědomá melodie.. a v srdci tolik bolesti..

Tmu prodchne šepot.. slyšíš?..
zvládla jsem to..
ale ty tu nejsi..

/Ikdyž.. to já jsem asi něco propásla../
Autor kaaamiiii, 10.01.2010
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí