Dívka mých snů!

Dívka mých snů!

Anotace: Ti amo!

Poznal jsem dívku svých snů
i vysněných dnů.
Vím, že ona by mohla býti tou pravou
a nebo mou krásnou vysněnou princeznou.

Čas ukáže zda-li netvor a kráska mohou tvořit pár
a nebo to bude opět jen nechtěný svár.

Věřit se má a já víru ve svém srdci mám.

Já ji tam stále nosím od té noci propité,
snad se sny stanou skutečností
a nebudou jen vzpominkou vpité.

Já se do ní beznadějně zamiloval,
ale bohužel já nic tu noc neudělal.
Proč se se studem musím potýkat
a ne si s ním potykat.

Já chci se zbavit tohoto břémně
a mít tě stále jen u mě.
Bud mou vysněnou královnou,
já tě nikdy nevyměním za jinou!
Autor Li_on, 11.01.2010
Přečteno 915x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, Mraveneček, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju ti hodně štěstí a lásky.

11.01.2010 15:31:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí