Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: ...je to žena z mého snu

Teď uslyšíte moje jméno
můj křik, možná i můj pláč.
To je moje milá ženo,
to je ten nenasytný rváč.

Kytky na oltáři, ohněm popálené.
Proč já nejsem já, když jsem s ní?
Myšlení je krásou zabarvené,
ona je tak perfektní.

Sním o ní co jsem ji potkal.
Ne ve snu, ani v hospodě!
Na louce u řeky, ji poznal.
V krásné a zelené přírodě.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 12.01.2010
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: BlackAngel, ilona, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí