Polárna..

Polárna..

Anotace: .. láska

Posledné svetlá
tam podomnou hasnú
za mnou spí Longyearbyen
na púť občasnú
vydám sa do zimy
polárna noc je
nad bielou Arktídou
z ľadových kociek
túžim nájsť lásku
pri Severnom póle
niet odtiaľ úniku
pól ťahá dole
lepí sa námraza
na obe krídla
z kruhov pod očami
kvetmi vykvitla
inovať na lícach
a srieň na rukách
- padol som
znehybnel
v tichu po búrkach

svieti mi nad hlavou
Stella Polaris
jej šaty z polárnej žiary
sú na zips
z pólu
pozdĺž osi
ťahám ho nahor
stavce jej chrbta
stvoril pre mňa Amor
aká je zozadu
v róbe dám krásna
a keď tvár obráti
mňa z čista-jasna
obleje horúčosť
ľady sa topia
pri prvom bozku
oči riasy klopia
v tanci
keď zemská os
oboch nás točí
pri druhom bozku
tá noc sa nekončí
pri treťom slaná chuť..
z pier zbozkám slzy
ach, čie sú?
moje?
jej?
(kto hádať skúsi?)
Autor Petbab, 12.01.2010
Přečteno 306x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, Sýkorka07, labuť, enigman, isisleo, Psavec, Mbonita, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obojí...

13.01.2010 09:51:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí