Smutná

Smutná

Anotace: Myslím, že tohle nepotřebuje žádný popis...

V tmavém koutku smutně sedí,
nehybně do tmy hledí.
Mlčky sedí a přemýšlí,
důvod zrady vymýšlí.
Přoč ji ranil a nechal být?
Proč nenechal ji aspoň snít?
Proč pohřbil lásku a vzal ji naději?
Má snad jinou raději?
A tak sedí, pláče, vzlyká, ve smutku se utápí,
do víru myšlenek se neustále potápí.
Pomozte, vždyť ona se utrápí!
Autor Rose Dosonová, 12.01.2010
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Nia, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí