¦

¦

Anotace: vždycky sem věděla, že ho nemůžu mít, jen chvilkama jsem měla pocit, že by to přece jen šlo, falešný pocity, rozum je jediná reálná veličina, rozum je věčnost a proto doufám, že to přejde.

sem úplně nasraná, posraná, zdevastovaná
chci být ta Všechno znám!, Všechno vím, Minimálně na oko si s tím poradím...

rozpolcenost mezi tím, co smím a co cítím
jako kdybych trhala krásný voňavý ale vzácný kvítí,
ale já je nikdy neutrhnu, to radši zbaběle zdrhnu
a budu doufat sejde z očí, sejde z mysli,
ale láska má smysl pro nesmysly...

probděla sem kůli tobě půl noci
a přesto tě nebudu mít nikdy ve své moci
si mi tak blízko duší, že mám pocit, že mi našeptáváš myšlenky do uší...
si mi tak vzdálený tělem,že po tobě toužím víc než kdybych tě tu měla reálně v celém
chybíš mi a neznám tě, líbíš se mi a tak virtuálně kochám tě...
virtuálně s tebou flirtuju a realitu přitom lituju,
nemůžu říct, že tě miluju, vedlejší efekt toho, že zatím s jiným chybuju...
on je moje jistota, blízký tělem, myšlenek čistota, jen od mého srdce dělen...
Autor laMaliQ, 14.01.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí