Strach

Strach

Anotace: Strach je energie, která uzavíra, omezuje a skrývá..

STRACH

Bála jsem se kdysi snad, že dopadneme jednou tak.
Tys neslyšel, co řict jsem chtěla, však já to v hlavě stále měla.

Bála jsem se, že ta dálka nas rozdělí, vydržel si to jen tři pondělí.

Chvíle, kdy byla jsem jen s Tebou, kdy hořeli jsem oba touhou.

Bála jsem se, že Tě ztratím, tys mi říkal:"Já Tí věřím".
Však nebylo tomu náhle tak, když objevil se první mrak.

Chtěls, abych vše obětovala kvůli Tobě, žádné ohledy si nebral na mě. Mrzelo by mě to, ale učinila bych tak, ale najednou zbyl z našeho vztahu jen vrak.

Novou šanci nám jsem chtěla dát, ty jsi řekl, že nemá cenu jít dál.

Nechtěls být tak dlouho sám, vždyž ty jsi tady a já tam.
Bála jsem se a teď to mám a už s tím nic nenadělám.
Teď jinou už máš a mě se vyhýbáš.

Našels ji, ta může být furt s Tebou, až konečky prstů mě z toho zebou.

Prej, jen abych viděla o co přišla jsem, když nešla jsem kvůli Tobě sem.

Bála jsem se a stále bojím, svoje rány si teď hojím.

Dělej si teď co Ty chceš, jí si povídej tu strašnou lež, že ji miluješ..
Autor Niké, 05.12.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkné jentak dál,naní co dodat moc se mi to líbí.

05.12.2005 16:49:00 | David17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí