Přání pro nevěstu

Přání pro nevěstu

Anotace: nebo pro zlomené srdce ...

Pane Bože, kudy mi vedeš cestu,
kam svádíš kroky mé,
komu dnes půjdu za nevěstu,
kdo v náruči mě přivine?

Jakou píseň mi nebe zazpívá,
a kolik hvězd přání bude plnit,
v kterém srdci se to mé ukrývá,
čí duše o té mé chce snít?

Čí dlaně budou mě hladit,
do očí komu se budu dívat,
prosím,
vyslyš mé srdce - já budu se modlit -
ať můžu jen jeho rty líbat.
Autor andrea.milous, 15.01.2010
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí