Která žena by nechtěla ...

Která žena by nechtěla ...

Anotace: ...co k tomu dodat... nic...

Která žena by nechtěla
rozvíjet se v náruči muže tak
jako květy jabloní na jaře
ráno cítit vůni oholené tváře
večer přivonět k jeho tělu

Které děvčátko by nechtělo
alespoň na krátko vyskočit
třeba jen chvilku
z noční košilky
z náruče svojí maminky
změnit se na vílu
tančit ve víru jabloňových květů

Která slečna by nebyla
chtivá pohledu milého
když svéká blůzičku a oči říkají
"Čekej ještě chviličku."
Zatoulaná lásko, kdo nám pomůže

Která žena by nechtěla
rozvíjet se v náruči muže
zavonět jako kůra pomeranče
najít toho pravého
prožít mnoho dobrého
která spokojí se s málem

Zasnít se na chvilku
na krátkou vteřinku
nemít starosti
koupat se v radosti
lásky se dotýkat
slyšet: "Mám tě rád."

Která žena by nechtěla ...
Autor Hančí, 03.11.2004
Přečteno 1149x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí