JENOM SEN...

JENOM SEN...

Anotace: ...

Toužím být v tvém objetí
a dívat se na hvězdné nebe.
Však strach má mě v zajetí,
co špatného je ale na tom, že chci jen TEBE?

Tvoje úsměvy a pohledy,
ty chci vidět každý den.
Mezi námi jsou však ledy
a je to zatím jenom sen.

I sen se však může stát skutečností,
tak pomoz mi prosím trochu.
Protože já se svou statečností,
často podléhám strachu...
Autor Luďka, 05.12.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí