Má pravda

Má pravda

Anotace: Stačí jen tři slova aby mi mysl rozvířil...

Mámení... Jsi mé tiché mámení

zplozené z duhových odlesků,

ty, jenž vtíráš se mi pod kůži

a toužíš po dotecích, jenž měly být utajeny.

Ač vše je jasné, je i v zákrytu mlžení

ty blouzníš dotekem letmým ve snění

a pohledem lovce ulovil jsi ulovenou.

Tak vzhlížím ke dlaním tvým i mým a běduji,

že slepé vše kolem mne je

a odraz můj v očích mých je pravdou,

nikoli ty okamžiky krátké, plny tvých pohledů.
Autor Adelle, 16.01.2010
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Koza, zelená víla, Bíša, malá slečna, Zefi, toulavá naděje, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

urovnáno dle mého znění
jejeda
je to krásné... sobecky.,,¨či lidsky..

17.01.2010 03:13:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí