Kousek nebe

Kousek nebe

Anotace: Člověk se někdy dokáže zamilovat

Přines mi kousek nebe
budu tvou láskou ohnivou
a jestli chceš pak ze sněhu
také tvou vodou živou
prošli jsme davem lidí
nikdo se tolik neměl rád
jestli máš hodně sily
můžeme spolu třeba hrát
hrát si na dlouhé černé stíny
a nepodléhat idejím
pak nemít žádné splíny
přines mi kousek naděje
a budu já tvoje nebe
když budu ronit ze slz závěje
neřekneš, že tě zebe.
Autor jaroslava anna, 19.01.2010
Přečteno 320x
Tipy 14
Poslední tipující: jehlaspichlas, Jiří I.Zahradník, susana načeva, WhiteSkull, Giginka, Mbonita, stravla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné ST

19.01.2010 21:16:00 | stravla

je jen jedno nebe,
a v něm kousek sebe...

19.01.2010 17:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí