láska bolí

láska bolí

Anotace: zamilovaní vidi svět pres ružove bryle ale všechno je jinak :-)

Polibek poslední ona mu dala.
Pak řekla Sbohem a zády k němu se otočila.

On na kolena padl.
Kvítek v jeho srdci zvadl.

prosil ji aby se k němu vrátila.
Ona však nadobro jejich lásku zabila.

Těď se probouzí v náruči jiného,
a jeho nechala samotného

Už nikdy více,
se jejich lásky nerozhoří svíce
Autor dark evelyn, 19.01.2010
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Neuroxerus, 4LJFilip, Mraveneček, januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo tak tahle se mi líbila velice pěkná.

10.07.2010 11:21:00 | bublinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí