Jsem....

Jsem....

Anotace: Já opravdu nevím,co k tomu psát.

Jsem dech, co voní z tvých úst. Jsem ta, co s tebou chce navěky růst. Jsem lesk na krásném obrázku. Jsem ta, co právo má na lásku. Jsem myška v šedém kožíšku. Jsem ta, co tě zahřívá v pelíšku. Jsem každá tvá denní myšlenka. Jsem a navždy zůstanu tvoje milenka. Jsem koťátko, co spokojeně přede. Jsem ta, co bez tebe žít nedovede. Jsem ta, co nikdy nedá v sázku naši krásnou a romantickou lásku.
Celý život čekáme na výjimečného člověka místo toho, abychom obyčejné lidi okolo nás změnili na výjimečné.
Autor Rebelka21, 20.01.2010
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí