Vztahem vypni proud

Vztahem vypni proud

Anotace: "Vztahem vypni proud"...to neznamená, abyste vztáhli ruku po vypínači, ale abyste ten proud vypli vztahem dvou lidí :D hezká češtinářská zajímavost, že jo? :D

Myslelas, že andělé neexistují
Ale oni nemají čas na hádky
Bříza se zase tulí se starou tují
A já Tobě po čase čtu pohádky.

Už přitéká voda do vany
Pod peřinou u okna jsem schovaný.

Už nemáš ponětí, proč spala jsi
Chladné ráno přichází, jsem ospalý
Máš, doufám, snídani, cos do pusy
Do klubka se stul, láska nepálí.

Vztahem vypni proud
Ukonejši se tmou
Můžeme se zout
Jako šíp letět savanou.
Vztahem vypni žár
Elektrické napětí
Kapek vína pár
Doprovází tě uvolnění
Vztahem vypni proud
A pojď se mnou spát.

V práci hodně starostí, každodenní spěch
V Tvém secesním domě prach utichá
Papíry jen samé a jenom běh
Já náměstím spěchám, abych Tě stih´.

Mám namále, ty jdeš ulicí
Oproti světu jsme tak malincí.

Vztahem vypni proud
Ukonejši se tmou
Můžeme se zout
Jako šíp letět savanou.
Vztahem vypni žár
Elektrické napětí
Kapek vína pár
Doprovází tě uvolnění
Vztahem vypni proud
A pojď se mnou spát.
Autor Zasněný básník, 23.01.2010
Přečteno 545x
Tipy 14
Poslední tipující: Anura, Miroslav Možný, Netty de Touvenell, hašlerka, jarmil, Psavec, labuť, Danik, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou to věty z textů písniček? Nebo mi to možná jen připomíná...

27.01.2010 14:18:00 | Netty de Touvenell

Jakoby pár tónů se mi tam taky dralo...

23.01.2010 14:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí