Potkala jsem tě

Potkala jsem tě

Anotace: kratičká o lásce na první pohled

Potkala jsem tě,
všude barvy podzimu,
mráz mi běhal po zádech,
ten pohled trval jen vteřinu,
ten pocit neopustil moje srdce,
celý svět se točil,
má ruka spočinula ve tvé ruce,
dotek letmý jako vánek,
srdce bije velmi prudce,
chci s tebou vlézt pod peřinu.
Autor ninive9, 24.01.2010
Přečteno 397x
Tipy 5
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné!

08.02.2019 18:45:39 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

pěkná o lásce ST.

24.01.2010 15:26:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí