Básnička o pochybnostech, které bys opravdu, ale opravdu neměla mít

Básnička o pochybnostech, které bys opravdu, ale opravdu neměla mít

Anotace: Některé otázky by němělo být třeba klást...

.
Tak prý nevíš, jestli Tě mám rád?
Ptáš se, jestli si chci s Tebou hrát?
A jestli si občas přes den na Tebe
............................vzpomenu matně?
Sakra!
Když tak se musíš ptát, něco asi
............................opravdu dělám
..........................................špatně
.
Autor RobertCZ, 25.01.2010
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, blue, janewe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty brďo, až jsem se zastyděla;-)

26.01.2010 13:28:00 | Žqáry

Zab me ;-)

26.01.2010 02:28:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí