O lásce

O lásce

Anotace: Milostná poezie - věnováno našemu milému Bíšoví

Kdo by chtěl v písní zvát noc smutnou paní,
ráno pak jen chválit pro sluneční jas,
nezná lásku. Bez snů spí do svítání,
vstane-li, pak hořkou kávu pije zas.

Šedým stínem zdá se, co jiní krásou zvou,
bez lásky horoucí v prach se rozpadá,
v proměnách světel je pro slunce vábnou hrou,
den, jež stvořila noc lásky troufalá.

Nebude nikdy na světě jen těch snů,
o lásce, jež si lidé přejí zdát,
v proměnách citů a nestálosti dnů,
láska a samota blízko budou stát.

A tak, jestli se ptáte, zda já jsem zadaná,
pravda to čistá je, jen Lásce jsem oddaná.
Autor Maura, 25.01.2010
Přečteno 503x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, modrá..., 6thSun, labuť, danav, WhiteSkull, enigman, Psavec, carodejka, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez lásky žít nelze...

26.01.2010 09:37:00 | labuť

Pro našeho kocourka.

25.01.2010 23:40:00 | Psavec

Je hezké s láskou žít.

25.01.2010 22:55:00 | carodejka

Famózní, Mauro, děkuji!

25.01.2010 22:24:00 | Bíša

moc hezké, milé :o)

25.01.2010 22:24:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí