Pochopitelné souznění

Pochopitelné souznění

Můžu se smát,
když jsi poblíž mě,
když za ruku mě bereš,
a v ráji se ocitám.

Procházím celý kraj,
a hledám Tě,
tam, kde naposledy
mé oči spatřily pochopení.

Já a ty,
věčně pod kontrolou
ostatních závistivců,
co měnit by chtěli.

Ale musí hledat
a snad jednou,
až otevřou oči,
tak pochopí...

...že život je o dvou duších,
které chtějí se objímat,
a které nepřestávají.
Autor come-past traveller, 26.01.2010
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí