Můj sen

Můj sen

Anotace: Nevěděla jsem, kam s ní.. Jsem ráda, že ho znám..

Můj Sen

Jsi mé slunce, jsi můj vánek
Je to jako klidný spánek.
Každé ráno s úsvitem
Vstávám s krásným pocitem.
Už se těším, až Tě uvidím
A do Tvých očí já se zahledím.
Jsi má radost, jsi můj sen,
Na který se těším celý den.
Chtěla bych Tě poblíž sebe
Jak v noci, tak i ve dne.
Stačí pohled do Tvých očí
A celý svět se se mnou točí.
Já snad duši ďáblu darovala,
Když s Tebou jsem se milovala.
Chtěla jsem Tě strašně moc,
Takže strávila jsem s Tebou noc.
Tohle neměla jsem dopustit,
Protože teď mi musíš odpustit.
Milovat a nemít Tě,
Já chytila se do sítě.
Ty, zakázals mi milovat!
A srdce teď si musím ledovat.
Jsi můj jeden velký sen
A já musím říci jen,
Kazit Tvé sny, ty já nechci!
Ale děkuji Ti za tu lekci.
Autor Ta jiná, 26.01.2010
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí