Velevážené obecenstvo...

Velevážené obecenstvo...

Anotace: taková kojda...Musela jsem to zase někdě vyřvat.

Velevážené obecenstvo.

Budoucnost v krokusech vidím.
Šlapu je do země a pak se stydím.

Najednou kupa bolesti.
Žádné náplasti.
Těžko hojí se rána.
V srdeční oblasti.

Kardiolog nepomůže.
Ikdyž věda lecos zmůže.
Lásku to však nepřemůže.

Plky skládám stravitelné.
Uspěchy mám nicotné.
Pro mou duši čistotné.
Verše skládám light a dia.
Bez krajty i bez podia.
Autor mexx, 26.01.2010
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: mosquito, ilona, Bíša, Bernadette, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

balanc brýlí na nose...

27.01.2010 13:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí