Zase na začátku

Zase na začátku

Anotace: neber si to tolik prosím ale aspoň něco ti dávám

Sbírka: Pro Nelli

Nemohu zapomenout na tvoji krásu
Tvá krása pro mou duši znamená spásu
Spas mě ty jediná která jen smíš
Jinak mě na věky jak růží uspíš

píšu už zase
o tom co cítím
do pasti kráse
tvé se zas řítím

vím že my naději dávno už nemáme
vždyť už se pořádně snad ani neznáme

však miluji představu kterou mám v srdci
k této mé představě přidávám pocit

už zase píšu že asi tě miluji
to že to vracím zpět vůbec nelituji
Autor Salvatore, 28.01.2010
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska... je síla zanechávající věčné stopy...

05.02.2010 12:36:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí