Tajné přání...

Tajné přání...

Anotace: Proč někteří chlapy nedokážou pochopit to,že je někdo miluje?

Když padá hvězda z nebe, chci jenom lásko Tebe. Tajné přání kéž by se mi splnilo, pak by už v mém srdci pro jiného nebylo. To místo je tam ale volné stále, mé srdce touží poznat svého krále. Ten král jsi Ty, lásko má, chci být ve Tvém srdci ta jediná. Proč nemůžeš to pochopit, vždyť bez Tebe, lásko, nemůžu dál žít...
Autor Rebelka21, 28.01.2010
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí