Vyznání a'la nebe a dudy

Vyznání a'la nebe a dudy

Anotace: Nejsou to ani tak moc básně,ale je to vyznání lásky ve dvou verzích...

DUDY
-----
jsi krásná jako mužstva nastoupený před výkopem
jsi krásná jako,perfektně zahranej trestňák,
když míč letí do rovnou šibenice,
když jdu za tebou je to,jako když jdu sám na bránu,
mám pocit,že mě nikdo nezastaví,když můžu skórovat,
když tě políbim je to jako bych dal gól,
srdce se mi rozbuší a tělem mi projede adrenalin
a každá chvilka s tebou je jako vyhranej zápas,
kdy cítim neskutečný pocit štěstí,když tým diváci odmění potleskem,
a každýho kdo by mi tě chtěl vzít nemilosrdně sfauluju
i za cenu červený karty...
tak asi takhle by mohlo vypadat vyznání lásky od fotbalisty

--------------------------------------------------------
Nebe
----

potřebuju tě lásko,
tak jako nový den potřebuje úsvit,
jenž dal nádherně rudou barvu tvým svůdný rtíkům.
Sluneční zář vkreslená je do tvého zářivého úsměvu
a skrze tvá divukrásná očka nahlížím do nebes,
tvářičky máš jako okvětní lístky růží
a nosík o nějž by nejden princ v pohádkách svedl souboj s drakem.
Vždy,když jsem s tebou srdce mé dá znát,
že chce patřit jen tobě,
buší jako o závod a touží po tobě,
láska v něm uchovaná smí patřit jen tobě
a má mysl je tebou plna
a žádá měsíc rozsévající sny,
aby nadělil mi sen o tobě,
abych s tebou mohl být každou chviličku svého života...
Autor Pepik K., 28.01.2010
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda, to vyznání lásky od fotbalisty, to je fakt dobrý :-))Takle by to stoprocentně řekl můj bratranec..naprostý fotbalový fanatik..

29.01.2010 10:14:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí