obavy se vyplnily

obavy se vyplnily

Anotace: bála jsem se,že to uděláš...že když si tě pustim blíž,tak že mě zklameš a bohužel jsem se nemýlila=((...přesto tě miluju=((

Všechno čeho jsem se bála se stalo,
Všechno se to prostě vyplnilo.
Já pustila si ho k sobě blíž,
A v tom byla ta potíž.
On celou dobu to jen hrál,
S mými city si zahrával.
Myslela jsem si,že rád mě má,
Však on jen nikoho na to nemá.
Byla jsem dobrá náhražka na volné chvíle,
Což od tebe bylo docela snusné.
Doufala jsem,že zájem máš,
Tys však jen uměl dobře hrát.
Jinak neumím si vysvětlil co se stalo,
Protože evidentně ti to za nic nestálo.
Všechny hezké chvilky jsou ty tam,
Už jsi jen sám.
I já sama jsem,
Ale nepší než být s pokrytcem.
Sliby se rozplynuly se jako dým,
A zbyl z nich jenom stín.
Přesto všechno miluju tě,
I když konec ted je.
Kdybys mě miloval jak jsi řekl,
Tak dokázat bys to svedl.
Snažil se být se mnou víc,
A ne jen to slíbit.
Jen trápil jsi mě moc a dost,
Doufám,že ne pro radost.
Ted už jsem to ale nevydržela,
A konec radši dala.
Autor Haniik, 28.01.2010
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí