Nebeské políbení

Nebeské políbení

Posílám ti nebeské políbení,
na světě opravdu,
nic hezčího než ty není,
sladkou pusinku ti posílám,
ať se ti dobře usíná,
slzičku z oka si otírám,
jen tebe,
já ráda mám,
mazlíčku,
je jedno mi,
jak ty sám chceš,
ale mé srdíčko patří ti přec,
muck,
líbám tě znova a zas
a těším se,
na další společný náš čas...
Autor PrincessTerinka, 28.01.2010
Přečteno 583x
Tipy 1
Poslední tipující: Mera
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí