6 fernetů za Tebe a Ivana Medka

6 fernetů za Tebe a Ivana Medka

Anotace: jeden výlet

Včera neděle byla,
byl mrazivý den.
Šel jsem posvítit Ivanu Medkovi na hrob.
Ve změti věnců jsem marně hledal od toho,
co nerozezná špinavé peníze.
Postavil demokracii na hliněné nohy,
každý vřed jednou praskne.
Takhle sis to představoval Ivane?
Zašel jsem to zapít do Drináče,
kde jsme sedávali s Tebou,
když jsme se ještě měli rádi.
Po druhém fernetu mi nabíhal film,
jak kouříš toho špatnýho country zpěváka.
Nenávidím country a Tebe.
Bylo mi zle,tak jsem ještě skočil k Černému volu,
kde jsem Tě kdysi objímal nad černým alkoholem všeho druhu.
Po šestým fernetu už byl svět přijatelnej,
tak jako kdysi v tý hrozný době bezčasí.
Nebe Ivanovi,peklo Tobě.
Autor silikat, 29.01.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí