doba

doba

Anotace: ... si nevzala ...

.
doba si nevzala
voskové odpustky
a tak jen sníme
o světě vedle nás
ve kterém spíme
v krajinách
krásných
zas

ve kterých
jen láska plyne
a její jas nenašel
si dosud čas
a jeho kruté
zapomnění

a na prvním patníku
je tam naše šipka
vyrytá, kdysi nová
a znova a znova

na dalším patníku
hledáme
své nashle

až jsme
doma
zase
.
Autor a_tao, 29.01.2010
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Kapka, Holis, Mbonita, hašlerka, Lota, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ano. Moc pěkně vyjádřeno.

07.02.2010 10:04:00 | Kapka

moc mě ten text oslovil...

ST

30.01.2010 18:51:00 | Mbonita

...
naznač mi dobo
kde je tvůj věčný původ

ukaž mi cestu
po níž jde ptačí let

jsi jako kolovrátek
točíš se pořád stejně
...

30.01.2010 16:03:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí