Když cítím s někým

Když cítím s někým

Anotace: **láska neláska**

Panenka sivá,
spavá a čirá,
vidí dvě oči
v slzičkách,
neví, co chtějí,
kam hlavu smočí,
lásku hledají
v peříčkách.

Padají z nebe,
hned vedle tebe,
krok vedle,
jedno je udušené.

Nesmutni z toho,
foukni a letí,
odvaneš štěstí
do nebíčka.

Netruchli,
neplač,
oči si zavaž,
udělej na
laně uzlinu.

Seber svou sílu,
odvahu, víru,
přejdi ve skále
puklinu.
Autor jerabina, 30.01.2010
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, devcatko z jetele, enigman, Bíša, rozkap
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

soucitná...

31.01.2010 23:52:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí