Trápení....

Trápení....

Anotace: No snad se to alespoň trošku rýmuje.Poslední dobou se mi vůbec nic nedaří,je to vidět i na mých příspěvcích,proto se všem omlouvám.

Slzy v očích mám, když jsem tady a Ty tam. Jsme spolu a nikdo se nám v lásce nemůže vyrovnat. Proč se mám tedy o Tvou lásku strachovat? Minuta bez Tebe je utrpením, nevnímáš, že o Tobě většinou jen sním. Nevidíš mojí lásku, neslyšíš slova "Lásko, bud se mnou, nechci být sama"..jaké to bude až se uvidíme jen občas, bude to pro nás dva nečas. Sejde z očí, sejde z mysli, ale z mého srdce ne, to si nemysli.. Jak pak vydrží naše láska? Bojím se toho, že se srdce obou zlomí, nedokáží na dálku bít pro sebe. Prosím ať se mýlím. Miluji Tě lásko, ale mám z toho strach. Strach ze zklamání, že Tvá láska se nadobro vytratí...
Autor Rebelka21, 30.01.2010
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí