Báseň snová

Báseň snová

Anotace: ....existuje cit který vydrží napořád ??

Já chtěl bych oporou pro tebe být,
ponořit svou hlavu do tvých krásných vlasů,
milovat tě do skonání věků a pořád o tobě snít,
spolu do nebe by jsme vkročili s posledním z našich výdechů.
Autor Lvicek, 03.11.2004
Přečteno 1272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí