Já hloupá

Já hloupá

Anotace: . .

tak poznala jsem zradu
trhá žily a já na bradu
padám

hlava bolí každý ráno
v knihách velkým písmem psáno
ZRADÍ

snad mezi řádky četla jsem
od tebe,pro tebe utýct ven
chtěla jseem

je mi líto lásky
je mi líto krásných citů
s ozvěnami našich křiků
stínů po zdi tančících
uvězněna ve svém hříchu
milovat - to zabíjí
Autor BlackAngel, 31.01.2010
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, ilona, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí