RADĚJ DÍRU V SRDCI MÍT

RADĚJ DÍRU V SRDCI MÍT

Anotace: Moje písnička s melodií od skupiny CREED

Příjde jiná musim říct,
odleť někam na měsíc
a nebo dál,
nevracej se zpátky.

Zůstal jsem tu prostě sám,
v hlavě tě však pořád mám,
naivní blázen,
co patří do pohádky.

No tak už za ním běž,
dokud máš kam jít,
budu tajně doufat,
že bude zas líp.

No tak už za ním běž,
dokud máš kam jít,
než milosrdná lež,
raděj díru v srdci mít.

Vzpomínky si promítám,
v hlavě výbuch jsem tu sám,
jsem tu sám,
v posteli tak sám.

Telefon v ruce právě mám,
myšlenka že ti zavolám,
né už nikdy,
svou hrdost ještě mám.

No tak už za ním běž,
dokud máš kam jít,
budu tajně doufat,
že bude zas líp.

No tak už za ním běž,
dokud máš kam jít,
než milosrdná lež,
raděj díru v srdci mít.
Autor Bizkittka, 31.01.2010
Přečteno 443x
Tipy 13
Poslední tipující: bejbyyyy, Zefi, Psavec, hašlerka, MikroB, labuť, Mbonita, Květka Š., Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí