Léta noc v rozpuku

Léta noc v rozpuku

Anotace: Holt chcete romantiku. Tak si ji strčte někam!

Napiju se z pramene tvých vlasů,
je opojný jak léta noc v rozpuku,
snad tvé tužebné pohledy snesu
až roztančím sukni z květ maku.

Z tvých líček půjčím si trochu červeně,
polibkem nalíčím s ní své rety,
bych přestala připadat si tak nevinně
a jak korále navléknu vypískané noty.
Autor al.frash, 02.02.2010
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí