Oblečená v denní světlo

Oblečená v denní světlo

Anotace: ...

Schází mi..nespoutanost síly
Odvaha co učí bojovat
Schází mi...možnost ptát se
Jestli je někde někdo
Někdo, kdo je ochotný mě milovat
Zranitelná
Sama stát…
Oblečená v denní světlo
Nespěchám!
Naplněná tím, že jsi blízko
Vzrušením nedýchám...
Síla tvé něhy drtí mi srdce
Nejde snést tu dokonalost a svit
Jen..
Jen mi dovol tu navždy být
S tebou..
Autor Lifebreath, 02.02.2010
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí