NENÍ SNADNÝ ZAPOMENOUT

NENÍ SNADNÝ ZAPOMENOUT

Anotace: Tak to prostě někdy chodí.

Nějak se to zvrtlo,
tys odešel někam tam,
kam tě srdce táhlo,
po tobě zbyl jen šrám.

Není snadný zapomenout
a jít zase dál,
ale čas ty rány zhojil,
jinýho v hlavě mám.

Nějak se to zvrtlo,
prostě nevyšlo to nám,
ty voláš mě zas zpátky,
jenže já tě nevnímám.

Není snadný zapomenout
a jít zase dál,
jenže tak to někdy chodí,
už jinýho v hlavě mám.
Autor Bizkittka, 02.02.2010
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: bobi bobie, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě a jednoduše a nic než PRAVDA*

02.02.2010 10:41:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí