TOUHA A STRACH

TOUHA A STRACH

Anotace: Když se moc čeká může se něco pokazit.

Tvá ústa šeptala mé jméno,
Tve ruce chtěli mé tělo.
Všechno to jsem ti mohl dát,
jenže to bych se nesměl bát.

Vzpomínky zůstanou,
nesmíme zapomenout a já už nikdy nechci jinou.

Tve ruce jsou chladne jak led,
já chtěl bych je rozehřát hned.
Vsak pozděje teď.
Opuštíš tento svět.

Vzpomínky zůstanou,
nesmím zapomenout.
City nikdy nepominou a já nebudu chtít jinou.

*původně to měla být píseň ale nedostala jsem se k dopsání jiných slok a předělání takže to končí takto %)
Autor YumeOokami, 02.02.2010
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí