Hloupá dívka...

Hloupá dívka...

Anotace: znovu uvěřila něčeho co ji stálo zlomené srdce..

Tak hloupá ta dívka byla,
Proto navždy bude zatracena.
Za to že chlapcovým slovům znovu uvěřila.
Z pekla již nikdy nebude navrácena…

Ty slova pro ni byla sladkým medem,
Tak ráda je znovu slyšela.
Avšak znovu stala se tím jedem,
Co srdce její rozlomila.

Tak hloupá ta dívka byla,
Že znovu nechala se svést.
Teď navždy jí jen bolest zbyla,
Nikdy už nedokáže kvést.

Už jen pláč té dívce zbyl,
Srdce na sto kusů jí rozlomil.
Však on jí nikdy svoje srdce neodkryl,
Na věčný smutek dívku odsoudil.
Autor Sarinka318, 02.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: sestra-konec, kleopatra.sedma, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

I to se stává.A je to proto, že tě čeká někde něco ještě víc okouzlujícího.

02.02.2010 20:29:00 | sestra-konec

I když te vidíš svět černě, časem se z toho vzpamatuješ a zase bude dobře;) Neboj, někde na tebe čeká někdo, kdo ti své srdce odkryje a tvé nikdy nezlomí...
PS:ta básnička je moc pěkná:)

02.02.2010 19:12:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí