Punková princezna

Punková princezna

Anotace: Pro princezny..

Nechci aby cigareta dohořela

ve chvílých naplněných

tvou iluzí

aby mě láska opustila

v ironických krásách

prstů okruzích

něžných jak vánech z jara

(v rukouch tvých jsem sníh)

co taje hnedka zrána

do klubíčka stočen v nadějích

v postely bílé, plné utopií

v pustině prázdné

utopen v tvých harmoniích

uctívám tě čím dál víc

bohyně zázraků, princezno punková

z království bodlin

ležícího v mořích měsíčních

na nose útesů něžných

tak jak snad jen

květina může být rozkvetlá

v nejhlubších melancholiích

od hříchů oproštěná

v mích tebou řízených mániích
Autor rozkap, 02.02.2010
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí