Báseň na dobrou noc

Báseň na dobrou noc

Anotace: Nová láska, nová inspirace :)

Usínám a hvězdy jasně září,
Tvůj polibek mě hřeje na mé tváři.
Ani nevíš, jak moc mi teď chybíš,
večer mi vždy tajně zmizíš.
Tvá vůně mě přikrývá jako peřina,
jen s Tebou se cítím krásně nevinná.
S Tebou jsem jako malé dítě,
tiše šeptám: Lásko, chci Tě!
Autor Grecninka, 03.02.2010
Přečteno 1336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí