OBAVA

OBAVA

Anotace: Tohle bylo psáno kdysi,kdy jsem ještě nenašla své štěstí a neznala sama sebe...

Sbírka: Moje tvorba

Myšlenky mi v hlavě běhají
a pokoje mi nedají.
Je to jako hloupý žert a já pomalu ztrácím svět.
Hledám,co by mě naplnilo
a srdce mi celé pohltilo.
Hloubka mého srdce je veliká,
tedˇvšak prázdnota v něm vyniká.
Přátelé,rodina,kamoši-to je vše
co v srdci mám.
Chci,ale mít tam víc,než stále nosívám.
Risknout přátelství
a nechat srdce promluvit???
Je otázka,co v ústech mám.
Však ve strachu probouzet,
bojím se dál.
Autor kuře 32, 04.02.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, majdik 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítám tě...jsem zvědavý co bude dál

10.02.2010 21:05:00 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí