Děkuju

Děkuju

Anotace: Doufám, že jsem to nezjistila pozdě.

Nohy se nám boří v poušti,
bez oáz, bez jediné kapky vody,
staly se věci, co se neodpouští,
zažili jsme pocity absolutní nesvobody.

Stojíme proti všem,
ale my dva spolu,
kráčíme bok po boku,
už nikdy nespadneme dolů.

Cítím tvé teplé ruce,
co mě pevně drží,
srdce bijící prudce,
realita se krásně mlží.

Děkuju, že tu jsi
a zůstáváš stále nablízku
ať už se prodíráme sněhem,
nebo se propadáme do písku.
Autor Květa, 08.12.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí