KOLOBĚH

KOLOBĚH

Anotace: Báseň popisující lásku.

Láska
Když srdce se rozbuší a kolena podlomí,
toť prví znak napoví, co mozek nepoví.
Pak prví pocit či emoce,
že Láska je na světě.

Dlouhé pohledy, chvíle napětí,věcné obětí.
Toť poněkud zneklidní.
To již srdce rve se z těla,
mozek zatmí, Co bys chtěla???

Poté však zlomová chvíle,
- už nechci tě, ta tvá píle...
Pak nenávist mi zbude na týle,
Nenávist k zrůdě, k té hodné víle.

Toť první okamžiky smutku,
co napoví nám vduchu,
že Láska není vždy plná vděku,
že bolí věru věru....
Autor Mončík, 04.02.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí