Upírka

Upírka

Anotace: ...chci tě mít a chci být tvůj...

Má milá upírko ruce mám od krve
vzpomínám na tu noc, kdy bylo to poprvé.
Vlas černých havranů, očička kočičí, pleť jako z hedvábí
hlas zpěvu slavičí.
Stačilo mi jen jednou krátce tě spatřit
od té chvíle vím, že jen tobě musím patřit.
Svlékám tě pohledy upřených očí
chtěl bych zas zažít ten překrásný pocit.
Kdy tvé zuby v mou tepnu slastně se noří
má touha po tobě jak plamen hoří.
Tvé chladné tělo je bílé jak křída
tvé rudé rety má krev je tvá síla.
Má drahá upírko jen tobě se klaním
rád bych zas přitiskl má ústa k tvým dlaním.
Tvé zoubky na mém krku stále já cítím
počkám si na tebe jednou tě chytím.
Autor Eru Alonnar, 04.02.2010
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: breberkar, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí