Proč je s láskou těžké žít?

Proč je s láskou těžké žít?

Anotace: Láska je noční můra i krásný sen... proč jen není jednoduchá

Proč je s láskou těžké žít?

Proč je lásku těžké najít,
když ji dívka potřebuje?
Proč je těžké se uhájit,
když zrovna jednou nemiluje?
Proč si nikdy srdce neubráním,
když jsem radost neměla,
proč si jenom srdce chráním,
ale nikdy jsem neuspěla?
Proč, když lásku objevíme,
chce si zase život hrát?
A prč tedy zase nevím,
proč jiným může štěstí dát?

Proč ses na mě díval,
když si sotva věděl, kdo jsem?
Proč ses hezky usmíval
a já proplouvala zase snem?
Proč je lásku těžké mít,
když je zřejmá u obou,
proč s tebou musela odejít
a zanechala tady dívku nebohou?
Proč mám ztratit,
co jsem nikdy neměla?
Jednou se musíš vrátit,
tak proč bych počkat nesměla?

Proč mi láska neukáže,
tu sílu, kterou by měla mít?
Proč to jednou nedokáže,
jak mocná může ona být?
Proč mi láska bodá v hrudi,
jak nejostřejší nůž?
A proč jsem stále bez odpovědi,
když jsem se tisíckrát dotazovala už?
Proč mi láska chce vždy vzít,
co díky ní miluji?
Proč je s láskou těžké žít,
když kvůli ní tolik obětuji?!
Autor Juřinka, 05.02.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: hypertenze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí