Toužím po Tobě....

Toužím po Tobě....

Anotace: Mohu děkovat osudu,že mi Tě postavil do cesty,protože nebýt Tebe,nikdy bych myšáčku nepoznala,co je opravdová láska.Děkuji Ti za vše.Miluji Tě.

Toužím po Tobě jako hvězdy a měsíc po nebi, toužím po Tobě jako mléčná dráha a galaxie po vesmíru. Toužím po Tobě jako moře a jezera po dešti, toužím po Tobě jako květiny a vše živé po slunci. Toužím po Tobě víc, než se Ti může zdát. Jsi mým sluncem, středem vesmíru i vodou. Jsi můj svět, ze kterého se mi bez Tebe nechce zpět.
Autor Rebelka21, 05.02.2010
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí