Korčule..

Korčule..

Anotace: .. na nohách

Korčule na nohách
a krídla na chrbte
z ľadu sa dvíha prach
po každej zákrute
štvoritý rittberger
piruet layback spin
záchvevy mojich pier
záblesky od sklovín
zubov pri úsmeve
žiarivom od šťastia
krv varom v kuse vrie
vrcholí snov jazda
mám mesiac Callisto
celý len pre seba
k výkonu naisto
viac než ľad netreba
v maxime rýchlosti
striedam beh s výskokmi
telo mám bez kostí
sám Saturn z výšok mi
nadšene zatlieska
keď dresu čierny lesk
zlato sĺnc z kolieska
zdobí, už znie potlesk
azda i zo Zeme
ach, Ty mi fandíš tiež?

(viac z hviezd sa dozvieme
- čo vedia? .. viem to? .. vieš?)
Autor Petbab, 05.02.2010
Přečteno 260x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, Simísek, enigman, Mbonita, Květka Š., Kapka, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdář*

07.02.2010 18:45:00 | Simísek

Krásné verše a pro mě v příjemně něžném jazyce ...

05.02.2010 17:36:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí