Dovol mi...

Dovol mi...

Anotace: Nádhera,prostě nemám slov.

Dovol mi dotknout se Tvých zad,
vždyť víš,jak Tě mám rád.
Nech mé tělo lásku Ti vyznávat,
chci každý kout Tvého tělíčka
stále a stále poznávat!!!
Autor Rebelka21, 06.02.2010
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí