Sebevražda

Sebevražda

Anotace: Vůbec nevím, proč mě takovéto témata napadají..:/

Chlapec. Chlapec který chtěl,
chtěl dívku,
celé noci pro ni bděl,
chtěl každou její ladnou křivku,
složil pro ni spoustu děl.

Dívka, pro kterou písně pěl,
jej bez milosti poslala do pekel.

Tak tu, s nožem v ruce,
chlapec v dešti sedí,
na červené antuce,
jeho mysl zalívá se šedí,
do světa své klení řvouce,
kapky jeho krev v ráně ředí,
děkujíc své celoživotní muce,
chlapec umírá,
obloha zatmívá se modrošedí.
Autor Sapphire, 06.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, Iwetta, Bíša, ilona, WAYWARD, Okřídlená Lištička, Denael
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nenápadně morduješ chlapy, dobře jim tak :)

06.02.2010 18:20:00 | WAYWARD

"Dívka, pro kterou písně pěl,
jej bez milosti poslala do pekel."

Holky jsou srašný mrchy, ale někdy nemají na výběr.

06.02.2010 17:50:00 | Okřídlená Lištička

Láska je nezastavitelná síla, která dává i bere.

06.02.2010 17:36:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí