..Kráska a zvíře..III

..Kráska a zvíře..III

Anotace: ..tak dávám opravdu sonet, který šel ze mne..tak jak pohlížím na toho téma bez nadnesenosti..prostě jsem se vcítila do role..a zde je výsledek!!

Mám strach, že neproniknu skrze hranici,
jíž stvořils´ jako ochranu své zranitelné duši..
Vykřič svůj žal a probuď srdce zmučené a tesknící
navzdory tomu, jak tvář vypadá...Já tuším..
jak hrají struny jemně ukryté za clonou zoufalou!!
Láska jak vězeň touží z nitra vytrysknout,
v očistné naději zbavit se zohyzděných pout
nechřadnout v smutku samoty stíněné chladnou tmou!

Na křídlech vánku přináším ti čerstvé ovzduší
bosky a plaše po cestičce cituplné kráčím..
Pohleď mi do očí..jsem blíž, než možná vytušíš
abych ti hlavu vzala do dlaní s jemností žen!!
Slepý obraz své kroky zastavil..a spěchat není za čím,
v milostném pohledu jsi Kráskou posvěcen!!
Autor šuměnka, 08.12.2005
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Polk! Až se mi stáhl krk.

09.12.2005 20:24:00 | Písnička

Hele, nech toho, nebo mě rozbrečíš! Fakt paráda!

09.12.2005 09:48:00 | JardaCH

nádherný

08.12.2005 21:59:00 | Melfëa

wauuuu.... zase mě budou bolet kolena... ach jo. Poklekám a smekám.

08.12.2005 16:54:00 | Luca_69

Žasnu... nemám jiná slova...
jsi báječná! :o)

08.12.2005 13:49:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí